Update: ONK Para Atletiek 2020 verplaatst naar Tilburg

Na het besluit om de meeste NK’s af te gelasten bood de versoepeling van de maatregelen rondom het corona virus toch ruimte om deze toernooien te organiseren. Hierdoor kunnen de NK’s toch doorgang vinden. Na overleg hebben wij vastgesteld dat wij niet de middelen en vrijwilligers hebben om een volwaardig ONK te organiseren in de huidige situatie, en dat doorgegeven aan de Atletiekunie. Vervolgens trad AV Attila naar voren om deze speciale editie van het ONK te organiseren; het ONK gaat dus toch door dit jaar! Het kampioenschap zal plaatsvinden te Tilburg op 20 september 2020. Wij wensen de organisatie veel succes en verheugen ons dat het ONK toch mogelijk is gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *