ONK Para Atletiek 5 Juli Afgelast

Beste atleten,

Het besluit van de Atletiekunie zal niemand ontgaan zijn: naar aanleiding van de noodzakelijke maatregelen aangekondigd door het RIVM en de overheid vanwege de coronacrisis, zijn alle competities van dit atletiekseizoen afgelast. Hieronder vallen ook alle NK’s, inclusief het ONK Para Atletiek. Er wordt momenteel gekeken naar alternatieven om de NK’s, mogelijk in een andere vorm, in het najaar te organiseren. Zodra hier een besluit over genomen is laten wij dat natuurlijk weten.

Of het komende ONK nou plaatsvindt in 2020 of 2021, laten we er een prachtige dag van maken, waarbij de gezondheid van de atleten, het publiek en de organisatie natuurlijk op één staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *