ONK Para Atletiek 2020: Welkom!

Welkom op de website van het ONK Para Atletiek! De Open Nederlandse Kampioenschappen (ONK) Para-Atletiek worden in 2020 en 2021 georganiseerd door Eindhoven Atletiek. De eerste Eindhovense editie van het ONK zal plaatsvinden op 5 juli 2020. Aangezien het een open kampioenschap is zijn buitenlandse para-atleten dus ook van harte welkom.

De wedstrijd wordt continu geupdatet; houdt de website dus goed in de gaten voor het chronoloog, de wedstrijdbepalingen en natuurlijk foto’s en video’s achteraf.

Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan het ONK Para Atletiek en daarmee para-atleten de ervaringen en aandacht te bieden die elke atleet verdient? Zie dan het kopje ‘Sponsoren’ voor verdere informatie en een overzicht van onze sponsoren die dit evenement mogelijk maken.

Laten we een onvergetelijke ervaring maken van het ONK Para Atletiek 2020, tot 5 juli!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *